Din pacate, e adevarat! Este vorba despre Irina Rimes! E greu... Stirea diminetii

Autor: O.P.

Irina Rimes a fost externată, după ce a fost supusă unei operații delicate chiar în ultima zi a lui 2019, și, la scurt timp după ce a ajuns acasă, ea a vorbit despre diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii.

Irina Rimes a fost copleșită de numărul mare de masaje primite atât public, dar și în privat după ce a vorbit despre cele patru zile de spitalizare la Elias, în București. Provocată de mai mulți internauți să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, mai ales că mesajul ei după externare a fost însoțit de o imagine în care apar organele sexuale interne ale femeii, ea a răspuns tranșant că nu își dorește să facă nimic public.

Citeste si: Horoscop. Cifra destinului iti arata cum va fi 2020 pentru tine

Citeste si: Horoscop. Cifra destinului iti arata cum va fi 2020 pentru tine

“Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”,  a

scris talentata cântăreață într-un comentariu la postarea ei de pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sănătate multă! Și am fost operată de endometrioză tot de dr Filipescu, un doctor extraordinar”, “Sănătate și multe binecuvântări! Dumnezeu are grijă de oamenii minunați! ????❤”, “Însănătoşire grabnică dulcinee, mereu să fii cu zâmbetul pe

buze, mereu razele de soare să îți călăuzească paşii în viață. iar acel dram de noroc să te însoțească pretutindeni  (Îmi cer scuze dacă am îndrăznit să fiu obraznic pentru faptul că am scris «dulcinee», însă, aşa am simțit să aştern pe această pagină virtuală şi aşa eşti «Tu», de fapt????). Cu respect din Israel, Sorin ????????????????”  sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea acesteia. 

Citeste si: Livian si Bianca s-au SEPARAT chiar inainte de sarbatori Uite cat de mult sufera Bianca