Jador a fost prins in timp ce se saruta cu o FATA in afara emisunii! Reactia incredibila a Marianei

Autor: O.P.
Actualizat: 03 ian 2020, 13:26

Jador este unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei''.

Jador a fost prins in timp ce se saruta cu o FATA in afara emisunii

Mariana este indragostita nebuneste de Jador nu pierde nicio ocazie pentru a le spune tuturor cat de mult il iubeste pe acesta. 

Jador a fost ''curtat'' de multe fete atat in timpul emisiunii, cat si in afara acesteia. Din acest motiv au si aparut tot felul de suspiciuni conform carora Jador ar avea o iubita in afara emisunii. 

Citeste si: Livian si Bianca s-au SEPARAT chiar inainte de sarbatori Uite cat de mult sufera Bianca

Desi nu sunt impreuna si nu au o relatie, Mariana este convinsa ca se va marita cu Jador. Aceasta a primit, insa, un mesaj de la un fan care ii spune ca l-a vazut pe Jador sarutandu-se cu o fata. Iata ce reactie a avut Mariana: 

Mariana este una dintre cele mai controversate concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Aceasta are o energie debordanta si ii reuseste de fiecare data sa ii scoata din sarite, de fiecare data, pe ceilalti concurenti. 

Inca de la intrarea in casa, Mariana s-a laudat cu faptul ca este virgina si ca are multe titluri de miss la activ. Mariana s-a indragostit de Jador, si desi acesta nu ii raspunde la sentimente, Mariana isi doreste sa il cucereasca. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ceartă monstru Jador contra Ella și Iancu! Ella a cedat și l-a luat la bătaie! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Mariana nu ezita sa se filmeze in diverse ipostaze, fie ziua, fie noapte. De aceasta data, insa, Mariana si-a aratat fundul complet! Fanii anu fost uimiti de curajul ei si unii chiar au luat-o la ''misto''. 

Mariana le-a aratat fanilor cum decurge o zi din viata ei si a mers la cumparaturi prin Istanbul. Mariana a vrut sa isi cumpere ceva, insa se pare ca a ramas fara bani. 

Citeste si: Noi imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian! Uite ce au putut să facă în casa "Puterea dragostei"

Citeste si: Noi imagini interzise minorilor cu Bianca și Livian! Uite ce au putut să facă în casa "Puterea dragostei"

Cand a mers sa isi verifice cardul, Mariana a ramas uimita de faptul ca mai avea doar 56 de lire turcesti pe card, adica aproape 9 euro.

Acesteia nu i-a venit sa creada ca desi mai mai avea bani pe card, nu a mers sa faca cumparaturi: