Gulperi este rapita! Afla la ce gest extrem va recurge Eyup, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 ian 2020, 10:26

Eyup ameninta ca o ucide pe Seyma, daca Gulperi nu se intoarce la el.

Gulperi ajunge intr-o situatie fara precedent. Amenintarile lui Eyup, la adresa Seymei nu raman fara ecou. Barbatul ameninta ca o ucide pe Seyma, daca Gulperi nu se intoarce la el. Gulperi se sacrifica, inca o data, pentru binele copiilor sai. Eyup o rapeste pe Gulperi.

Hasan si Kadir sar in ajutorul lui Gulperi, insa Eyup este greu de gasit. Pentru a-si proteja familia mai bine, Hasan ia o decizie care va soca.

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

Citeste si: Bedriye din serialul "Gulperi", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana tanara Aleyna Ozgecen celei care i-a dat viata si cum au fost surprinse!

Citeste si: Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", care va incepe din 8 ianuarie la Kanal D, una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata detalii inedite din culisele vietii frumoasei Hilal Altinbilek!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situatiile tensionate prin care trec cele doua familii, Cetin si Aydin, afecteaza si relatia dintre Artemis si Hasan. Cei doi sunt la un pas de a se desparti iar Selen, fosta iubita a tanarului, profita de aceasta situatie.

Citeste si: Burak Ozcivit, aniversare in familie! Iata cati ani a implinit carismaticul actor si ce mesaj de dragoste a primit acesta din partea frumoasei lui sotii, Fahriye Evcen!

Citeste si: Din 8 ianuarie, Kanal D intră în casele românilor cu producția “Mă numesc Züleyha”, o poveste despre dragoste, devotament, dar și gelozie, trădare și lupta acerbă pentru avere

 

Taguri: