Femeia care a ars pe masa de operatii nu e singurul pacient care a patit nenorocirea. Investigatiile continua la Spitalul Floreasca

Autor: L.S.
Actualizat: 07 ian 2020, 12:54

Minstrul Sănătăţii, Victor Costache, a spus, marţi, că este posibil ca situaţia femeii care a ars pe masa de operaţie să nu fie singulară

Minstrul Sănătăţii, Victor Costache, a spus, marţi, că este posibil ca situaţia femeii care a ars pe masa de operaţie să nu fie singulară,

existând informaţia că un alt pacient a suferit arsuri în blocul operator, motiv pentru care continuă cercetările la Spitalul Floreasca, scrie gandul.

Continuăm să investigăm şi rugăm toţi pacienţii care au suferit astfel de măsuri să ne semnaleze.

Transmitem tuturor colegilor să nu mai folosească off lable biocide. Orice utilizare off lable a unui biocid, a unui instrument chirurgical poate da naştere la tragedii”, a explicat Costache, în conferinţa de presă organizată marţi, în cadrul căreia s-au prezentat concluziile Corpului de control în cazul pacientei de 66 ani care a murit ca urmare a arsurilor din sala de operaţie.

Citeste si: Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

Citeste si: Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei" a ajuns pe masa de operatie! Iata ce interventie a suferit concurentul si care este starea lui in prezent!

Citeste si: O angajata de la morga a murit dupa ce „moarta” a inceput sa-i vorbeasca: „Nu va fac nimic, oameni buni! Ajutati-ma”

Întrebat dacă mai există un caz similar cu cel al femeii care a ars în blocul operator, Costache a spus: „ avem şi noi aceeaşi informaţie.

Investigăm în continuare. Pacientul este, evident, în viaţa şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: gandul.ro

Citeste si: Pacienta arsa in sala de operatie de la Spitalul Floreasca a murit! Care este cauza mortii

Citeste si: Cazul pacientei care a luat foc pe masa de operație de la Floreasca se complică! Iata care a fost prima reactie a chirurgului Beuran "Nu am fost in echipa operatorie!"

Citeste si: Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv: "Ceva STRANIU". Ce a facut medicul oftalmolog in noaptea fatidica