Cezar Juratoni

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 ian 2020, 16:16

Cezar Juratoni este concurent in primul sezon al show-ului "Survivor Romania" de la KANAL D. Zece vedete vor incerca sa supravietuiasca in jungla din Dominicana.

Cine e Cezar Juratoni de la Survivor Romania

Multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori, Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist. In aceasta calitate, a sustinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede ca rezistenta fizica si inteligenta ii vor fi aliati in aceasta competitie extrem de dura. 

Cezar Juratoni  despre participarea la "Survivor Romania"

Sunt sigur ca voi face fata acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistenta, viteza, inteligenta. Reusesc sa ma adaptez foarte repede in orice situatie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face fata cu brio oricarei incercari  ”, declara Cezar Juratoni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografii cu Cezar Juratoni 

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului

din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.