Roxana Buzoiu și-a schimbat look-ul RADICAL! Cum arată acum concurenta de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 08:55

Roxana Buzoiu a luat decizia de a-și schimba radical look-ul. Iubita lui Turcu a apărut complet schimbată în emisiune.

Roxana a apărut cu codițe, asemenea cântăreților sau fanilor de rap.

Totodată, Roxana a apărut în emisiune cu un fel de halat, având astăzi, la "Puterea dragostei" o vestimentație ieșită din comun.

Citeste si: Andrei, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru Bia! Iata ce i-a transmis tanarul, dupa ce a sustinut ca o place pe Manuela!

Turcu a cedat din pricina geloziei! A spart ușa și a lovit-o pe Roxana! 

Turcu a devenit recunoscut pentru crizele sale de gelozie! De această dată a izbucnit serios la" Puterea dragostei".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Discuțiile Roxanei cu Alex l-au aprins pe Turcu, el cedând total. A părăsit platoul și a spart o ușă, lovind-o și pe Roxana, care se afla în spatele ușii.

Nu e prima criză de gelozie a lui Turcu, ce a mai anunțat și în trecut că vrea să se descalifice și să plece acasă, tot din pricina unor provocări ale Roxanei. El pur și simplu nu acceptă ca ea să vorbească cu niciun băiat.

Turcu a anunțat și de această dată că se descalifică.

"Roxana și Turcu așteaptă un copil!" Anunțul bombă despre ei

După ce s-a mai scris despre acest subiect, iată că apar informații că Roxana și Turcu  ar aștepta un copil.

După ce Roxana a apărut cu o  burtică de gravidă, s-a spus, într-un vlog, că Roxana ar putea fi gravidă, având în vedere că ea și Turcu au o relație de mai multă vreme, din vară.

"Roxana și Turcu așteaptă un copil! Roxana și Turcu sunt o relație împreună din vară, Turcu a făcut mai multe gesturi frumoase pentru ea, când ea și-a pierdut contul de 320.000 de urmăritori. Au fost în permanență de mână la toate evenimentele unde noi am participat. Roxana, dacă într-adevăr ești însărcinată, felicitări! Turcu, ai schimbat-o în bine", au dezvăluit persoane bine informate într-un vlog.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.