Unde a mers Zanoaga imediat dupa NUNTA! A filmat totul chiar in noaptea nuntii: ''O insel pe Simina''

Autor: O.P.
Actualizat: 12 ian 2020, 11:35

Simina si Alex Zanoaga s-au casatorit civil. Acestia au culminat totul cu o petrecere pe cinste la care au cantat mai multi fosti concurenti ''Puterea dragostei''.

Ce a putut sa faca Zanoaga imediat dupa NUNTA!

''Haideti sa va dau o solutie! Dupa ce va cununati, cel mai bine este sa mergeti la un hotel ca sa scapati de oboseala, de tot stresul, ca ati vazut ca la cununie mereu sunteti stresati. Eu m-am gandit sa vin la hotel si mai departe o sa va arat cine este persoana de aici...

Dar de ce te ascunzi? Nu vrea sa se arate, asa ca trebuie sa ghiciti voi cine e.'', a spus Zanoaga. 

Acesta si-a intrebat fanii daca sunt de parere ca o insala sau nu pe Simina. Bineinteles, totul era o glume iar proaspetii insuratei sunt impreuna si mai fericiti ca oricand: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina si-a schimbat rochia dupa 12 noaptea!

Ziua, Simina a purtat o rochie alba cu dantela in partea de sus si decupata in partea de jos. Se pare ca seara, mieresica gravida si-a schimbat tinuta si a purtat ceva mai lejer. 

Prima reactie a lui Jador dupa ce Simina s-a maritat

''Jadorasii mei frumosi si iubiti, am vazut ca mi-ati trimis postari ca Simina s-a maritat.

Ba mai mult decat atat, i-a cantat la nunta melodia mea ''La multi ani''. Asta dovedeste ca ei nu au nimic cu mine, ca au pus invitatii sau ceva si ei nu au nimic impotriva.

Asta inseamna ca ei nu au nimic cu mine. Va rog din suflet sa ii lasati in pace sa isi traiasca povestea de iubire si sa nu ii mai injure lumea si sa ii felicitam pentru ca o sa aiba un copil impreuna.

Haideti sa ii felicitam si casa de piatra si din partea mea'', a spus Jador pe story.

Citeste si: Andreea Oprica a recunoscut ca cineva i-a furat INIMA: ''Indragostita de...''

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.