Averea impresionantă pe care o are Anamaria Prodan! Sexy-impresara a dezvăluit suma uluitoare: "Aş putea trăi 20 de vieţi"

Autor: A.I.

Anamaria Prodan are o avere impresionantă! Sexy-impresara a dezvăluit ea însăși suma, care este una uluitoare.

"Nu am ajuns la 100 de milioane de euro. Pe acolo. (n.r.- între 50 şi 100 de milioane de euro?) Da. Am mulţi bani. Să zicem că dacă m-aş retrage astăzi din impresariat, aş putea trăi 20 de vieţi. 20 de vieţi normale. Am de la mama, ce am strâns eu, ce a strâns soţul meu", a spus Anamaria Prodan la TV.

Anamaria Prodan este impresara unor fotbaliști români importanți, precum Nicolae Stanciu, Dennis Man, Florin Niţă sau Gabriel Tamaş. 

Ce spunea Anamaria Prodan despre despărțirea de Reghecampf

Anamaria Prodan a susținut, după pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa și speculațiile care au apărut ulterior, că nu are nicio relație în afara celei profesionale cu fostul antrenor al Astrei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”.

Asta sunt eu!”, a încheiat Anamaria Prodan.