Cristina Topescu suferea de atacuri de panica in direct, la tv. De ce ii era cel mai frica jurnalistei: "Erau pregatiti in regie sa bage publicitatea, daca cumva ma prelingeam pe sub pupitru"

Autor: L.S.

Disparitia Cristinei Topescu a ridicat multe semne de intrebare, iar investigatiile continua pentru stabilirea cauzei decesului.

Jurnalista Cristina Topescu nu avea probleme serioase de sanatate, dupa cum spun apropiatii si nici probleme medicale notabile, insa legistii au descoperit ca regretata jurnalista luase medicamente inainte sa moara.

Cristina Topescu suferea din cauza atacurilor de panica, despre care chiar ea a vorbit.

" Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac.

Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată. Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor.
Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția”
, mărturisea Cristina Țopescu, potrivit click.ro

Citeste si: Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Citeste si: "Eu am sunat la 112. Cristina Topescu imi este prietena si vecina". Mesajul public aparut pe retelele de socializare

Citeste si: Cristina Topescu era terorizata. "A murit singura. Jur ca am sa dau toate aceste conversatii"

Atacul de panică reprezintă un episod brusc și recurent de teamă intensă, neliniște sau anxietate, ce declanșează reacții fizice severe, deși nu există un pericol real sau o cauza aparentă. Persoana care suferă un atac de panică simte că pierde controlul, că suferă un infarct miocardic ori că este pe cale să își piardă viața, explica sursa citata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Țopescu a încetat din viață în luna decembrie a anului trecut, însă trupul ei neînsuflețit a fost descoperit în casă după două săptămâni, când o vecină a alertat poliția.

Jurnalista avea 59 de ani. Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală. Ceremonia de incinerare a jurnalistei va avea loc joi la crematoriul Vitan Bârzești.

Citeste si: Cine este mama Cristinei Țopescu. S-a spus că ar trăi în Germania, dar ar locui, de fapt, în România!

Citeste si: Cutremurator! Ce spune despre Cristina Topescu vecina care a sunat la politie: "Ba, sunteti tampiti!"

Citeste si: De ce a murit Cristina Topescu: primele informatii despre cauza mortii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.