Dan Cruceru, prezentatorul "Survivor Romania", sedinta foto "sub presiune"! Iata cum s-ar descurca in situatii de criza in Republica Dominicana!

Autor: D.I.

"Survivor Romania" un adevarat experiment social, le va oferi telespectatorilor cea mai autentica si intensa competitie a anului 2020.

Pregatirile pentru „Survivor Romania”, cel mai asteptat reality al anului 2020, sunt in toi, echipele se coaguleaza,  aventura extrema in Republica Dominicana ii asteapta pe cei 20 de concurenti curajosi, dar si pe cel care va fi prezentatorul acestui show ce va scrie istorie.

Vedeta TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport si tatal a doi copii minunati, Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”, reality-ul ce va tine milioane de romani cu sufletul la gura. 

Absolvent al Facultatilor de Limbi Straine si Jurnalism, Dan Cruceru, prezentatorul "Survivor Romania" si-a inceput cariera in televiziune in urma cu 15 ani, trecand prin mai toate etapele jurnalistice. A fost reporter in domeniile politic, economic si monden; de asemenea, a coordonat un departament de stiri politico-economice. A prezentat doua emisiuni de succes, „Focus Monden” si „Povestiri adevarate”.

Din 2014 s-a dedicat proiectului personal „Taticool”, un mix de blog de parenting modern si e-commerce, devenind o voce credibila in social media.

Citeste si: Raluca Badulescu si Catalin Botezatu critica sau aproba tinutele vedetelor!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Citeste si: E OFICIAL! EL este prezentatorul Survivor Romania! Primele declaratii, in direct, la ''Teo Show''

Dan Cruceru este gata de aventura din Dominicana si de reintalnirea cu telespectatorii, de aceasta data facand parte din echipa Kanal D si „Survivor Romania”.
Cu doar cateva zile inainte de a pleca in Replublica Dominicana, Dan Cruceru a fost surprins in timpul unei sedinte foto, de o repotera "Teo Show".

Iata la ce intrebari incomode a raspuns carismaticul prezentator TV: