Ce pregatesc studiourile de videochat in 2020 pentru viitoarele modele?

Author: O.P.

Fiecare inceput de an se doreste a fi prosper din toate punctele de vedere, iar continuarea sa sa fie, daca se poate, mai suprinzatoare de atat. Este si cazul studiourilor de videochat – asteptarile privind dezvoltarea in noul an sunt mari, iar cele interesate pot contribui la acest lucru.

De-a lungul timpului, industria videochat-ului a demonstrat ca are un potential urias – poate ajuta orice model sa dobandeasca independenta financiara mult dorita. In acest context se remarca extrem de usor si BeYou Studio, studio de videochat din Bucuresti, a carui reusite se inmultesc o data cu trecerea timpului.

BeYou Studio – rampa de lansare catre un trai mai bun

Romanii obisnuiesc sa se planga de lipsa banilor, insa nu tot tipul fac ceva pentru a imbunatati acest aspect. Bineinteles, exista si o categorie de persoane, in special femei, care au reusit sa evadeze din acest cerc vicios si sa imbratiseze videochat-ul pentru avantajele pe care acest domeniu le poate oferi.

BeYou Studio este alegerea multor femei din Romania, iar locul sau pe un loc fruntas in topul preferintelor publicului de peste hotare care frecventeaza platformele de videochat atesta acest lucru. Se poate spune ca BeYou Studio pregateste femei pentru o viitoare viata independenta din punct de vedere financiar si nu numai.

Lasand deoparte aceste lucruri, ce pregateste echipa BeYou Studio in 2020 pentru viitoarele modele?

  • Program flexibil

Programul flexibil este unul dintre avantajele de apreciat ale modelelor de videochat. Aceasta este compus strategic pentru ca fiecare angajata sa  poata alege ce ore de lucru i se potrivesc cel mai bine, in ce interval orar se simte in stare sa dea tot ce e mai bun din ea. Cei de la BeYou Studio le dau posibilitatea modelelor sa se ocupe in acelasi timp si de alte activitati extra precum scoala, facultate si asa mai departe.

  • Comisioane semnificative

Un alt lucru de interes pentru viitoarele modele de videochat este comisionul de care vor beneficia. Studioul de videochat in cauza le ofera exact ceea ce au nevoie – comisioane cuprinse intre 50 si 80% pe toata perioada colaborarii. Este vorba despre comisionul net, rezultat de pe urma scaderii tuturor taxelor si impozitelor pentru stat.

Mai mult decat atat, in prima luna modelele vor beneficia de un comision de 80% – un mare plus in ceea ce priveste banii pe care ii vor primi la sfarsitul lunii.

  • Bonus de recomandare si bonus de angajare

Modele de la BeYou Studio beneficiaza de doua bonusuri – unul de recomandare si celalalt de angajare.  Mai exact, cel de angajare poate fi sub forma de numerar sau sub forma de tinute sexy gratuite. Modelele pot beneficia de bonus de angajare atunci cand recomandare studioul si unei prietene. Mai multe detalii in acest sens se regasesc pe beyou-studio.ro.

  • 100% confidentialitate

Avand in vedere ca romanii au pus de-a lungul timpului o eticheta gresita videochat-ului, cu siguranta sunt femei carora le este teama sa vorbeasca despre faptul ca sunt sau isi doresc sa fie modele de videochat.

De acum ceva timp in urma, identitatea modelelor de videochat a inceput sa fie pe deplin protejata – este si cazul studioului de videochat femei BeYou Studio. Modelele de acolo activeaza doar pe platforme ce nu pot fi accesate din Romania, deci confidentialitatea nu are cum sa fie altfel decat de 100%.

  • Venituri in continua crestere

In acest domeniu de activitate, angajatele nu au si nu vor avea vreodata un salariu fix. Bineinteles, exista un salariu minim fix, insa nu si unul maxim. La acelasi studio de videochat despre care s-a vorbit si anterior, veniturile lunare pot fi de spre 30.000$. Aceste sume sunt direct proportionale cu munca unui model in luna respectiva – cu cat este mai activa si mai dedicata, cu atat suma va creste mai mult.

In aceeasi ordine de idei, venitul garantat lunar este de 5.000 de lei – dupa cum s-a spus, exista doar un minim al salariului si chiar unul multumitor.

Detalii despre conditiile de angajare, dar si despre celelalte avantaje pe care echipa BeYou Studio este gata sa le ofere viitoarelor modele se regasesc direc pe site – beyou-studio.ro. Totodata, un operator este mereu activ pentru a raspunde celor interesate la toate intrebarile.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.