Dan Cruceru, declaratii exclusive cu cateva ore inainte de MAREA PREMIERA ''Survivor Romania'': ''Vorbim de lupte crancene, de dueluri acerbe...''

Autor: O.P.
Actualizat: 18 ian 2020, 14:01

Dan Cruceru, prezentatorul ''Survivor Romania'', declaratii exclusive cu cateva ore inainte de premiera show-ului.

''Buna seara, dragii mei! Va asigur ca ce se intampla aici este absolut exceptional. Nu ati mai vazut un astfel de show in Romania. ''Survivor'' este cu adevarat un fenomen. Vorbim de lupte crancene, de dueluri acerbe intre concurenti, vorbim de conditii la limita supravietuirii. Credeti-ma, totul este 100% real si totul se desfasoara cu o viteza ametitoare. 

Miza este una foarte mare si fiecare dintre cei care participa in acest duel spune ca este pregatit, spune ca este pregatit sa fie primul Survivor Romania.

Ei bine, stim cu totii, insa, ca la finalul competitiei va ramane unul singur. 

Acestea fiind zise, va astept in premiera, sambata, la 20:00, apoi, saptamana de saptamana, 4 zile. Va asigur ca Survivor Romania este o experienta unica si ca nu trebuie sa o ratati'', a spus Dan Cruceru din Republica Dominicana. 

Urmariti totul in materialele video de mai jos: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Batalia “Survivor Romania” incepe ASTAZI, la ora 20:00! Telespectatorii isi vor putea vota favoritii!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.