Cine a castigat prima BATALIE de la ''Survivor Romania''? Ce au primit castigatorii si cat a fost SCORUL

Autor: O.P.

''Suvivor Romania'' a inceput in forta cu un meci extrem de tensiinat intre cele echipe.

Faimosii si Razboinicii au dat totul pe teren, insa scorul a fost unul categoric, de 8 la 2 pentru Razboinici.

Citeste si: Care este MIZA primului meci de la ''Survivor Romania''? Dan Cruceru a facut anuntul: ''Aici este indispensabil''

Asadar, Razboinicii vor dormi in prima seara din Republica Dominicana cu un acoperis deasupra capului si se vor putea incalzi. Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.