Cum arata ''Insula Faimosilor'' si ''Insula Razboinicilor''? In ce conditii sunt obligati sa stea concurentii ''Survivor Romania''?

Autor: O.P.
Actualizat: 18 ian 2020, 21:51

Primul meci de la Survivor Romania s-a terminat, iar victoria Razboinicilor a fost una categorica.

Cum arata ''Insula Faimosilor'' si ''Insula Razboinicilor''?

Pentru prima data, cele doua echipe au vazut una isi vor petrece urmatoarele luni si cum arata fiecare insula. Razboinicii au castigat acoperis deasupra capului, dar si foc, deci posibilitatea de a se incalzi, in timp ce Faimosii nu au nici macar atat. Vor dormi sub cerul liber. 

Citeste si: Imaginile durerii! Ruby a CEDAT! Ce a patit dupa prima cursa la ''Survivor Romania''

Iata cum arata cele doua insule, in materialele video de mai jos: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine a castigat prima BATALIE de la ''Survivor Romania''? Ce au primit castigatorii si cat a fost SCORUL

Citeste si: Dan Cruceru a oprit jocul si a facut anuntul: ''Regulile Survivor spun insa...''

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.