Imaginile pe care Andreea Pirui le-ar vrea sterse! Cu sticla de bautura in mana isi ridica bluza in fata mai multor barbati!

Autor: O.P.

Andreea Pirui este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Imaginile pe care Andreea Pirui le-ar vrea sterse!

Mai multe imagini cu aceasta au aparut pe o retea de socializare. Desi Andreea Pirui o acuza in numeroase randuri pe Bianca ca are o problema cu alcoolul, fanii au postat cateva imagini in care se dovedeste contrariul. 

Citeste si: Andra e gravidă și Bogdan Mocanu a cerut-o în căsătorie?! S-a detonat bomba despre foștii concurenți de la "Puterea dragostei"! Care e adevărul

Iata imaginile pe care Andreea Pirui le-ar vrea sterse: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui este INSARCINATA cu Livian

Dupa o relatie de scurta durata cu Livian, Andreea si-a aratat gelozia pe Bianca prin diverse atacuri pentru care a fost dur taxata de cei de acasa. 

Citeste si: ȘOC la "Puterea dragostei"! Ce au făcut Manuela și Iancu împreună: "Ne privește pe amândoi"

Cu toate ca a fost un personaj extrem de controversat, frumoasa blondina resuseste sa zambeasca din nou de cand in viata ei a aparut Marius. 

Pe grupurile de socializare circula o imagine cu Andreea Pirui, fosta concurenta Paula si Andrei Poptelecan, in care acesta ii tine mana pe burtica. Fanii spun ca aceasta ar fi fost insarcinata si ca ar fi facut avort. Bineinteles, sunt doar zvonuri, deoarece cei doi nu au spus niciodata ca intre ei s-ar fi intamplat mai multe lucruri.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.