Reinterpreteaza clasicul cu piesele vestimentare de la M Concept

Author: O.P.
Actualizat: 29 nov 2020, 06:40

M CONCEPT STORE – comercializeaza branduri italiane de lux și accesorii pentru femei.

Brandurile sunt reprezentate de moda italiană de calitate și de clasicul modern. Eticheta designerului produce colecții pentru femei pline de farmec, elegante, care duc o viață dinamică și modernă.

Toate piesele sunt realizate în cea mai bună tradiție de croitorie iar materialele de lux, cum ar fi casmirul dublu, satinul pieptănat, cea mai fină mătase, combinate cu inovații tehnice, fac ca fiecare articol să fie o piesă vestimentară în care purtătorul se va simți mereu în largul său. Manopera satisface cele mai stricte cerințe, iar liniile sunt întotdeauna elegante.

Femeia increzatoare care doreste să se îmbrace într-un stil clasic reinterpretat, își poate moderniza aspectul cu accesorii selecte , fiind intotdeauna perfect îmbrăcata pentru operă, o seară sau o cină cochetă.

Pasionații de stil vor găsi piese atemporale pentru fiecare ocazie în magazinul M CONCEPT STORE situat la parterul Hotelului Radisson Blu (fosta locatie MARELLA).

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.