Vești proaste despre pensii! Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban

Autor: O.P.
Actualizat: 23 ian 2020, 09:53

Vești proaste pentru pensionari, dar și pentru părtinții care așteaptă dublarea alocațiilor!

Vești proaste despre pensii

Premierul Ludovic Orban a a declarat duminică, la HotNews.ro LIVE că majorarea alocaţiilor şi a pensiilor depinde de evoluţia economică.

Ludovic Orban a declarat că își dorește aceste creșteri, însă nu lua poate lua decizii  „care să afecteze evoluţia economiei pe termen lung”.

Citeste si: E oficial! A crescut varsta de pensionare. Cine sunt romanii care au dreptul sa munceasca mai mult

Cu privire la dublarea alocațiilor, Ludovic Orban a declarat:  ”E cert că le creştem. Vedem cum o vom face atunci când ne apropiem de termenul de rectificare a bugetului”. Alocațiile urmează să fie dublate de la 1 august 2020, tocmai pentru că este necesară o rectificare bugetară înainte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că tot de evoluția economică depidne și creșterea pensiilor, potrivit premierului. Întrebat dacă acestea vor creşte cu 40% din luna septembrie Orban a răspuns:  „Nu e 100% asta”.

Citeste si: Greva CFR in toata tara. 19 trenuri s-au anulat, 1400 de angajati protesteaza. Se incearca falimentarea SCLR

„Banii sunt prevăzuţi, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reuşim să asigurăm un trend economic solid, o creşte eco consolidată, să relansăm investiţiile să îmbunătăţim colectarea.

Vom creşte pensiile cu siguranţă, dar nu vom lua o decizie care să afecteze evoluţia economiei pe termen lung. Vom creşte şi alocaţiile, vom încerca să asigurăm o creştere cât mai mare. (…) Sper să nu vină şi o criză economică. Ne va pune într-un impas extrem de grav, pentru că în ultimii 3 ani s-a dezechilibrat grav economic românească”, a explicat premierul.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.