Este OFICIAL! EA este prima concurenta ELIMINATA de la ''Survivor Romania''! Primele declaratii

Autor: O.P.

Prima eliminare de la ''Survivor Romania'' a avut loc din echipa Faimosilor.

Cele trei concurente propuse spre eliminare au fost Elena Ionescu, Asiana Peng si Cristina Siscanu. In urma voturilor celor de acasa, concurenta care paraseste emisiunea este Cristina Siscanu. 

Citeste si: Accidentare GRAVA in echipa Faimosilor! Un concurent s-a lovit la cap si a inceput sa sangereze!

''A fost o experienta interesanta, foarte intensa. Intr-adevar, pe partea sportiva, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui si ceilalti colegi nu au reusit sa acumuleze puncte in favoarea echipei...''

, a spus Cristina Siscanu. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti declaratia in materialul video de mai jos: 

Cristina Siscanu despre participarea la "Survivor Romania"

“Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt <Survivor>!”,  a spus Cristina Sișcanu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.