Doliu în fotbal. Un jucător de 25 de ani a murit după ce a fost atacat cu bestialitate! A fost găsit cu craniul fracturat

Autor: A.I.
Actualizat: 26 ian 2020, 12:17

Un fotbalist în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost atacat cu bestialitate în Retford (Nottinghamshire).

Jordan Sinnott, care evolua la Matlock Town, și-a pierdut viața la spital, după un incident petrecut pe 25 ianuarie, informează digisport.ro.

Poliția a deschis deja o investigație pentru crimă, după ce jucătorul a fost găsit cu craniul fracturat. Deocamdată a fost arestat un bărbat de 27 de ani.

"Decesul domnului Sinnott este o veste tristă și face parte din această investigație. Gândurile noastre rămân alături de prietenii și familia domnului Sinnott, care continuă să primească ajutor din partea ofițerilor noștri specialiști în aceste clipe dificile.

Obiectivul echipei noastre de investigații se va concentra pe identificarea celor responsabili și aducerea lor în fața legii. Am făcut deja o arestare chiar de la cercetările preliminarii și facem apel la oricine dintre cei care au fost în Retford noaptea trecută.

Incidentul s-a întâmplat la o oră foarte aglomerată și credem că încă există un număr de martori care încă nu au venit la noi și care ar putea deține informații vitale despre cum a ajuns un tânăr să-și piardă viața atât de tragic", a spus inspectorul Justine Wilson.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alți doi băbați au fost răniți în incidente, iar o persoană de 27 de ani a suferit o fractură de piramidă nazală, în timp ce altul de 44 de ani s-a ales cu maxilarul rupt.

Un jucător de 25 de ani a murit după ce a fost atacat cu bestialitate!

Jordan Sinnott este fiul fostului fotbalist și actual antrenor Bantam Lee Sinnott (54 de ani). El juca pe postul de fundaș dreapta la echipa din ligile inferioare Matlock Town. Jucătorii clubului înființat în 1878 sunt supranumiți "gladiatorii".

"Ne pare extrem de rău să anunțăm faptul că Jordan Sinnott și-a pierdut viața înaintea orei 7, în această seară.

Familia sa și prietenii se aflau lângă ei, la capătul patului, iar noi le trimitem sincere condoleanțe în aceste clipe foarte triste.

Din ce am înțeles de la poliție, ca urmare a unui atac în centrul Retford, ieri seară, Jordan a fost găsit fără cunoștință și cu o fractură suspectă de craniu", se arată în primul comunicat al clubului, care apoi a mai lansat unul: "Nu ai fost doar un fotbalist, ai fost fratele și prietenul nostru.

Ne-ai lăsat cu amintiri incredibile și ai marcat primul tău hat-trick din carieră în ultimul meci pentru club.

Odihnește-te în pace, Jordan!. Te iubim, ne e dor de tine și nu te vom uita niciodată".

 

Taguri: