Primele declaratii ale lui Ligi dupa ce s-a zvonit ca se intoarce la ''Puterea dragostei''

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2020, 19:12

Pe retelele de socializare au aparut mai multe informatii conform carora Ligi s-ar intoarce in casa ''Puterea dragostei''

Aceasta informatie nu este confirmata, inca, insa Ligi le-a spus fanilor sa o voteze. De aici reiese faptul ca acesta isi doreste sa revina in emisiune, spre bucuria fanilor. 

Citeste si: Cum arata Ligi cand se duce la culcare! Blondina s-a fotografia in PAT si fanii au observat un detaliu HORROR

Ligi, fotografie de INFARCT

Desi a fost atrasa in mod clar de Andy, aceasta nu a format niciun cuplu in casa ''Puterea dragostei''.

Ligi s-a remarcat atat prin fizicul ei atat lucrat la sala, cat si prin replicile acide pe care le-a avut la adresa altor concurenti. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ligi si-a obisnuit fanii sa pozeze sexy, dar de aceasta data s-a pozat purtand nimic mai mult decat un tricou transparent.

Citeste si: Cum arata Ligi cand se duce la culcare! Blondina s-a fotografia in PAT si fanii au observat un detaliu HORROR

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.