VIDEO Deea Codrea ia lectii de dat din buric de la specialista Tonciu. Maneaua din culisele Bravo, ai stil Celebrities

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 11:15

Andreea Tonciu i-a dat lectii de dat din buric colegei Deea Codrea si au fost filmate. Concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities leaga prietenii si relatii

Deea Codrea este deja cunoscuta ca si o concurenta serioasa, sensibila si calma. Nu ii plac conflictele, nu face alinate si nici nu pare interesata de barfe si rautati. Concurenta de la Bravo, ai stil Celebrities are insa si ea slabiciunile ei! Deea Codrea nu se prea descurca cu dansul, iar la cel oriental nu are nicio pregatire dupa cum a recunoscut.

Noroc cu colega Andreea Tonciu, care inceratca sa o dea pe brazda pe Deea, doar, doar va reusi sa faca momente incendiare in galele Bravo, ai stil Celebrities, asa cum face Tonciu.

Citeste si: Deea Codrea

Citeste si: Ilinca Vandici s-a speriat! Deea Codrea recunoste ca are mai multe personalitati si a depasit granitele bipolaritatii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Un cameraman de la Kanal D a fost pe faza cand cele doua faceau un schimb de experienta! Iata ce a surprins:

Citeste si: Deea Codrea a dat-o in bara cu pantalonii? Ce note a primit

Citeste si: Concurentele au pregatit momente de senzatie! Iata ce se intampla in editia "Bravo, ai stil! Celebrities" din aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Raluca Badulescu o descoase pe Deea de... branduri! Cat costa tinuta ei