Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities” s-au luat de guler! Maurice i-a dat cu "bineţe"!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 aug 2020, 09:47

Pretentiile juratilor “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt uriase, cei trei magnifici in ale modei au asteptari foarte mari de la cele noua concurente intrate in competitia stilului.

Prin urmare, fiecare outfit prezentat de concurente in editiile emisiunii de la Kanal D sunt atent analizate si comentate de cei trei jurati, Maurice Muntea, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu.

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuyata la ora 22:00,  una dintre concurente va declansa o avalansa de pareri pro si contra in ceea ce priveste un accesoriu pe care aceasta il poarta.

Maurice Munteanu apreciaza efortul tinerei si “glajbeala” realizata de aceasta, integrand perfect in outfit … un guler.

“Gulerul acesta, draga, face tot touch-ul tinutei! Gulerul si crapatura rochiei, dar crapaturi s-au mai vazut. In schimb, gulerul mi se pare ca are asa o chestie <vinovata> pe o tinuta mai <măicistică>. Imi place!”,  apreciaza Maurice.

Citeste si: Gina Chirila, sotia lui Bogdan Vladau, prima imagine cu bebelusul lor! Viitoarea mamica le-a aratat fanilor sai o prima fotografie cu fetita sa, așa cum s-a văzut la ecografie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini din culise. Cum arata cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” si cum se pregatesc acestea inainte de fiecare editie a show-ului

Ce au de spus Raluca Badulescu si Catalin Botezatu despre acest outfit si despre ce concurenta este vorba veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.