ULTIMA ORĂ! Român suspect de infecție cu coronavirus! Bărbatul a fost plasat în carantină

Autor: O.P.
Actualizat: 31 ian 2020, 13:48

Un roman care tăiește în Italia este suspect de infecție cu coronavirus, după ce a avut contact cu cei doi chinezi care au călătorit mai bine de o săptămână pe tot teritoriul acestei țări.

Român suspect de infecție cu coronavirus

Românul lucrează la un hotel unde cei doi s-au cazat.

Autoritățile au anunțat primele două cazuri de infecție cu coronavirus din Italia. Doi cetățeni chinezi care s-au plimbat în mai multe orașe sunt infectați. Ulterior acestui anunț a venit și confirmarea că un cetățean român de 42 de ani ar fi suspect de o astfel de infecție.

Citeste si: Coronavirus in Cluj: in ce stare se afla stewardesa suspecta

Românul, identificat drept Marian C., a fost plasat în carantină și apoi dus la spital, pentru a fi testat. După ce au vizitat mai multe orașe din Italia, au venit și la Roma și miercuri seară au acuzat simptomele specifice virusului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Este stare de urgenta internationala. Coronavirus a ucis 213 oameni in China si s-a extins in 18 tari

Au fost imediat preluați de o ambulanță și transportați la Institutul Național de Boli Infecțioase din Roma. Aici, cei doi au fost plasați în carantină, iar hotelul în care s-au cazat este în centrul unei operațiuni de verificare. Camera în care au dormit cei doi turiști a fost sigilată și va fi decontaminată.

Măsuri ulterioare ar putea fi aplicate și persoanelor care au intrat în contact cu cei doi turiști, notează digi24.ro

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.