Culita Sterp isi critica prietenii virtuali. Ce reactie au avut fanii artistului

Autor: L.S.
Actualizat: 05 feb 2020, 11:38

Culita Sterp i-a luat la ochi pe unii dintre prietenii lui virtuali si nu s-a abtinut sa ii critice. Iata ce reactie au avut fanii artistului.

Indragitul artist Culita Sterp i-a criticat public pe prietenii lui virtuali care isi editeaza fotografiile si nu s-a abtinut sa ceara parerea celorlalti fani. Artistul se poate lauda cu o infatisare atragatoare naturala si nu intelege de ce unii barbati apeleaza la trucuri tehnice pentru fotografii mai reusite.

Culita Sterp a lasat un mesaj pe o retea de socializare si i-a provocat pe fanii lui sa isi spuna parerea.

" Am băieți în listă care-și editează pozele mai rău decât fetele! Ce părere aveți despre ei?", a scris Culita Sterp pe Instagram.

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp vor petrece împreună Ziua îndrăgostiţilor! Cei doi vor pleca la Bruxelles!

Citeste si: E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Reactiile fanilor au fost cat se poate de promte, iar unii dintre ei i-au raspuns cu aceeasi moneda:

" Taci ca nici tu cu sprâncenele alea nu ești departe", i-a raspuns un fan. Insa o admiratoare i-a sarit imediat in aparare:" E super cu sprancenele asa", a scris femeia.

" Este penibil!", a reactionat un alt admirator al artistului.

" Unii au nevoie sa editeze, altii nu, cum e cazut tau", a argumentat o fana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp de la "Puterea dragostei" si-a facut primul TATUAJ! Este cea mai mare dovada de iubire pentru Denisa! Iata ce anume si-a tatuat tanarul pe piept, in dreptul inimii si cum a reactionat mama lui!

Citeste si: Ce face Carmen de la Salciua cand nu e cu Culita si nici la cantari? Asta da viata de diva

Citeste si: Culita Sterp, aparitie uluitoare la bordul noului sau bolid de lux! Iata ce masina rosie ca focul si-a achizionat recent artistul!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.