Cum functioneaza jocurile de noroc: totul despre pacanele! Afla daca se poate aranja un aparat si care sunt sansele de castig la pacanele

Autor: B.M.
pacanele

Ce este adevarat si ce este fals despre jocurile de noroc: uite daca poti sau nu sa manipulezi castigurile la pacanele.

Piata de jocuri de noroc a crescut semnificativ in Romania in ultimii ani. Astfel, potrivit Romslot, Asociatia Organizatorilor de Sloturi, aportul salilor de jocuri de noroc la bugetul de stat a crescut cu 47% in perioada 2014- 2018.

Suma adusa la buget de astfel de sali se ridica la valoarea de 3.45 miliarde de lei.

Putini sunt insa cei care stiu cum functioneaza un aparat tip pacanele.

Pot fi pacanelele aranjate? Sunt sansele de castig reale?

Cum functioneaza si cat costa aparatele de pacanele din salile de jocuri de noroc

Un aparat de pacanele nu este practic decat un mini calculator care controleaza o serie de role cu diverse simboluri pe ele.

Costurile unii astfel de aparat variaza: pretul porneste de la 4.500- 5.000

de euro dar poate ajunge si la 18.000- 20.000 de euro, in functie de performantele aparatului.

Un operator autorizat de pacanele trebuie, prin lege, sa detina cel putin 75 de astfel de aparate. In Bucuresti o sala de jocuri trebuie sa aiba minimum 20 de aparate, iar in restul tarii valoarea este mai mica, de 12 aparate.

Alt aspect necunoscut publicului este faptul ca operatorii de pacanele trebuie sa plateasca anual o taxa de 20.000

de euro, la care se adauga o taxa intre 1.500 si 2.600 euro pentru fiecare aparat, in functie de specificatiile acestuia.

Operatorii trebuie sa plateasca si o taxa de viciu de 400 de euro.

Citeste si: Imagini fabuloase: cum pierde Livian la păcănele! Mama lui s-a enervat când a văzut cum a aruncat cu milioanele! VIDEO

Care sunt sansele de castig la pacanelele din salile de jocuri

Contrar credintei populare, aparatele de pacanele din salile de jocuri nu pot fi programate sau influentate de anumite persoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit legii, un aparat trebuie sa aiba un procent de castig mai mare de 70%. Acest lucru inseamna ca, in momentul in care un jucator nimereste rolele aliniate perfect, el trebuie sa poata ridica minimum 70% din totalul banilor prezenti in acel moment in aparat.

De regula acest prag este setat mai sus de operatori; valoarea lui variaza astfel intre 92% si 96%. Diferenta care ramane, de 4- 8% reprezinta practic castigul operatorului acelui aparat de pacanele.

Se poate afla dinainte cand da un aparat de pacanele bani?

Un alt mit care circula este acela ca pacanelele dau castiguri la un interval fix de anumite rotiri ale rolelor. Complet fals.

Totul este aleatoriu, un astfel de interval nu exista si nimeni nu poate prevedea daca va castiga sau nu la pacanele.

Potrivit unui producator, softul care sta in spatele unui aparat de pacanele are aproximativ 80.000 de linii de cod si, odata implementat, el nu mai poate fi modificat.

Citeste si: După ce a pierdut la păcănele, un bucureștean agresiv a atacat trecatorii. A fost nevoie de gaze lacrimogene pentru a-l calma

Cum iti poti mari sansele de castig la pacanele

Contrar credintei populare, un jucator care joaca mai mult timp la aparatele de pacanele are mai putine sanse de castig fata de unul care joaca o perioada mai scurta la acelasi aparat.

De asemenea, valoarea castigurilor poate fi marita daca nu se pariaza pe toate rolele. Este mai indicat sa investim aceeasi suma in doua role, pentru ca vom avea premii mai mari.

Este indicata stabilirea unui buget inainte de a incepe jocul la pacanele, iar odata terminat acest buget, jocul trebuie intrerupt.

Prelungirea lui nu va duce decat la pierderea a si mai multor bani si la acumularea de frustrari si suparari.

Citeste si: SCANDAL LA PACANELE! Un pretins castigator isi vrea banii cu orice pret, dar patronul e de negasit VIDEO