Ce a postat Andreea Pirui dupa ce Livian si Bianca s-au despartit! Cum i-a facut in CIUDA Biancai: ''Iubiiii...''

Autor: O.P.
Actualizat: 05 feb 2020, 16:25

Vestea ca Bianca si Livian s-au despartit, a picat ca un traznet peste toti fanii cuplului.

Livian si Bianca s-au despartit!

Se pare ca cei doi nu mai formeaza un cuplu de cateva zile, lucru stiut de cei din emisiune si de cativa apropiati. Fanii au facut o legatura intre postarea Andreei Pirui si anuntul lui Livian privind despartirea. 

Citeste si: Ce masina puternica are Catalin de la "Puterea dragostei"! Iata ce bolid conduce carismaticul concurent care a fost cucerit iremediabil de Ella!

Ce a postat Andreea Pirui

Andreea Pirui a postat o fotografie cu Marius, alaturi de care a scris ''Iubiii''

Citeste si: Prima reactie a Biancai dupa ce Livian a anuntat DESPARTIREA: ''Daca nu lupti...''

Citeste si: Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce Bianca si Livian s-au DESPARTIT: ''Esti un nimic vai de capul tau...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unii dintre fani au crezut imediat ca aceasta ii face in ciuda Biancai. Andreea Pirui este una dintre putinele persoane care nu a crezut in cuplul format de Livian si Bianca, iar multi au spus ca acest lucru se datoreaza invidiei. Voi ce parere aveti? Are legatura postarea Andreei Pirui cu despartirea dintre Livian si Bianca?

Iata postarea: 

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei i-a dăruit surioarei mai mici cadoul mult visat. Reacția de neprețuit a micuței Anastasia

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.