Cum a infruntat Shannen Doherty cancerul: imagini impresionante din timpul luptei cu boala

Autor: B.M.
Shannen Doherty

Shannen Doherty luptă din 2015 cu cancerul de sân. Aceste imagini impresionante surprind bătălia cruntă pe care ea a dus-o cu boala.

Dezvăluirea pe care a făcut-o marți Shannen Doherty a produs un val de emoție. Actrița în vârstă de 48 de ani a anunțat în emisiunea "Good Morning America", difuzată de postul american de televiziune ABC News, că suferă de cancer în stadiul 4, la trei ani după ce a terminat tratamentul și a fost declarată vindecată.

Diagnosticul este terifiant. În stadiul 4, cancerul s-a răspândit și în alte zone ale corpului, iar șansele de supraviețuire sunt foarte mici.

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer de sân în 2015. După doi ani de tratament, boala a intrat în remisie. Ea a aflat la începutul anului trecut că este din nou bolnavă, dar a ales să dezvăluie acest lucru acum pentru că informația apare în documentele depuse la instanță, într-un proces în care se judecă cu o companie de asigurări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cititi mai multe pe eva.ro.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.