Bianca Giurcanu arata ca o lampa cu picior, iar Raluca Badulescu ca o veioza de noptiera. Moment amuzant la Bravo, ai stil Celebrities!

Autor: L.S.

Bianca Giurcanu a prezentat o tinuta foarte buna, insa juratii au facut niste comentarii extrem de amuzante pe seama inaltimii concurentei.

Bianca Giurcanu a purtat o tinuta foarte buna in editia a zecea Bravo, ai stil Celebrities, iar juratii au apreciat acest lucru, insa nu s-au putut abtine sa nu faca glume pe seama inaltimii concurentei si a lungimii picioarelor acesteia.

Citeste si: Bianca Giurcanu si-a luat un mare angajament fata de juratii Bravo, ai stil Celebrities: "Va dati seama ce urmeaza saptamana viitoare?"

Citeste si: Bianca Giurcanu a venit cu rochia murdara si cu lenjeria la vedere! Ce note a primit

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata un moment atat de amuzant incat credem ca va ramane in istoria Bravo, ai stil!

Citeste si: Drame si lacrimi, confruntari si defilari! Nu rata editia de astazi Bravo, ai stil Celebrities, de la ora 22:00

Citeste si: Bianca Giurcanu e comparata cu Basescu: "Un costum din asta a avut si Base". Ce calificative i-au dat juratii Bravo, ai stil Celebrities?