Rusu si Roxana Printesa Ardealului au devenit parinti! Iata prima imagine cu bebelusul lor!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 feb 2020, 23:39
video Foto(4)

Rusu si Printesa Ardealului traiesc cele mai frumoase momente din viata lor, au devenit parintii unui baietel sanatos!

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la "Puterea dragostei", au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa "Puterea dragostei".

''A fost o serie de certuri, impacari. S-a tot spus la Puterea dragostei ca eram impreuna in acea perioada. In acea perioada chiar eram certati. Fiecare pe drumul lui'', a spus Roxana Printesa Ardealului.


Acestia au mai povestit cum s-au inscris amandoi la ''Puterea dragostei'' si din cauza faptul ca au format un cuplu, doar el a putut merge. 

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata cu parul blond!

Citeste si: Roxana a lipsit din emisiunea "Puterea dragostei" după scandalul de ieri cu Turcu! Ce i-a spus Andreei Mantea este uluitor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Nu am putut sa o uit nici acolo. Orice fata vedeam, o vedeam pe ea'', a spus Rusu. 


''In timp ce el era la Puterea dragostei eu am aflat ca eram gravida, nu voiam sa ii spun. Apoi el a avut niste probleme familiale si i-am spus'', a spus Roxana Printesa Ardealului.
Timpul s-a scurs rapid si Roxana Printesa Ardealului si Rusu au devenit parinitii unui baietel superb si sanatos. Iata cat de mandru este proaspatul tatic de copilasul sau:


"Sentiment unic! Dominic-Rusian!#tatadebaiat! Sufletul lui tati", a scris Rusu pe contul lui de socializare.

Roxana Printesa Ardealului şi iubitul ei au ales şi numele pe care îl va purta băieţelul lor

Acesta se va numi Dominic Rusian. "Mereu mi-am dorit băiețel. Mă gândeam la un copil, doar că voiam să rămân gravidă mai târziu. Dar asa a fost să fie de la Dumnezeu. Băiețelul se va numi Dominic Rusian. Dominic este de origine latină și înseamnă "lord", "aparține lui Dumnezeu", iar Rusian este un nume rusesc, care înseamnă conducător.

Florin este la origini slovac și se aseamănă cu limba rusă. N-am vrut ca băiețelul să poarte un nume comun, am vrut ceva special, și să semnifice ceva puternic. Mi-as dori să ajungă artist la fel ca și noi, dar acum în funcție de ce va alege și copilul, îl voi sprijini și iubi toată viata, este prea devreme să vorbesc despre asta acum!", a mai spus cântăreaţa. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.