Theo Rose s-a tatuat de dragul artei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Cand eram mica, imi lipeam tatuaje peste tot”

Autor: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:32
Theo Rose Bravo ai stil

In editia din aceasta seara, difuzata de la ora 22:00, Theo Rose ii uimeste pe jurati cu un look surprinzator.

Fiecare aparitie a lui Theo Rose, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata celebritate din Romania, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este incarcata de optimism si un aer fresh, care invaluie fiecare editie a show-ului de la Kanal D.

In editia din aceasta seara, difuzata de la ora 22:00, Theo Rose ii uimeste pe jurati cu un look surprinzator; tanara si-a tatuat ambele brate si face astfel trimitere la perioada copilariei.

Concurenta lamureste imediat situatia si ii asigura pe jurati ca tatuajele nu sunt permanente, ci le-a aplicat doar pentru a intregi outfitul din aceasta editie. 

“Merg la o intalnire cu amicii mei din copilarie. Vrem sa ne amintim de jocurile copilariei, de-a v-ati ascunselea, sotronul… Mi-am pus aceste tatuaje, pentru ca atunci cand eram mica, imi lipeam tatuaje peste tot. Acum vreau sa arat ca am invatat unde sa mi le aplic.

Cateva zile asa voi ramane. Scap de ele cu ajutorul buretelui de sarma…”,
povesteste concurenta. 

Citeste si: Bravo, ai stil Celebrities iti aduce astazi noi tinute si noi confruntari! Avem primele imagini! Vino astazi, de la ora 22:00 pe Kanal D si simte pulsul competitiei

Citeste si: Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor! “M-am pregatit cu Florin Piersic”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care va fi verdictul juratilor “Bravo, ai stil! Celebrities” in ceea ce priveste outfitul lui Theo Rose si daca a reusit aceasta sa ii impresioneze cu tatuajele aplicate veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a emisiunii, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Bravo, ai stil! celebrities- live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe  canalul oficial de YouTube. Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti  https://www.kanald.ro/bravoaistil  zilnic.

Tot pe  https://www.kanald.ro/bravoaistil  veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.