Generatorul Diesel – o alegere inspirată

Author: B.M.
Actualizat: 29 nov 2020, 16:40
generator diesel

Electricitatea este indispensabilă pentru nenumărate activități, iar lipsa ei poate produce pagube însemnate, inclusiv de ordin uman, nu doar financiar.

O soluție pentru combaterea acestor scenarii poate fi un grup electrogen Diesel, dispozitiv extrem de util, care asigură furnizarea electricității în momentul în care apare o pană de curent.

Utilizând un model performant de generator de curent Diesel știi clar că ai un back-up şi astfel activitatea sau operațiunile pe care le desfășori nu îţi vor fi îngreunate. Așadar, recomandăm cu toată încrederea produsele ENERGEN, pe care le vom prezenta succint și la finalul acestui articol și despre care poți afla mai multe pe energen.eu.

Ce este un generator de curent Diesel?

Grupul electrogen (generatorul de curent) este un aparat care transformă energia mecanică în electricitate, prin intermediul unui electromotor. Practic, acesta din urmă este sursa de energie mecanică a dispozitivului, iar performanțele sale influențează eficiența generală a produsului.

Din nume ne putem da seama că motorul acestui model de generator este alimentat cu combustibil Diesel (motorină). Acest combustibil este important de luat în considerare atunci când dorești achiziționarea unui astfel de produs, deoarece are multiple avantaje, ce pot face cu adevărat diferența dintre o investiție bună și una mai puțin bună.

Care sunt avantajele generatoarelor de curent Diesel?

Dacă ai nevoie să folosești un grup electrogen în mod continuu, atunci este foarte important să îţi evaluezi bine activitatea. Un astfel de aparat este recomandat pentru a fi utilizat în acele situații în care activitatea depinde de energia electrică, iar anumite sisteme trebuie să funcționeze fără întrerupere.

Prin urmare, ai putea avea nevoie de generatoare de curent pe bază de combustibil Diesel. Acest tip de combustibil are avantajul de a garanta buna funcționare a aparatului pentru care este utilizat. De asemenea, comparativ cu un grup electrogen pe bază de benzină, cel pe Diesel este mai avantajos din punct de vedere economic. Motivul este unul simplu: preţul motorinei este mult mai scăzut decât preţul benzinei.

Consumul redus este una dintre principalele caracteristici ale acestui model. În egală măsură, acesta asigură şi o mai mare eficiență, tot comparativ cu unul pe benzină, iar acest lucru este foarte important dacă îl vei folosi pe timp îndelungat. Desigur, eficiența acestuia este influențată și de calitatea elementelor componente, de aceea îți recomandăm să intri pe www.energen.eu și să alegi un model performant.

Alege generatoarele de curent potrivite pentru afacerea ta

Producătorul ENERGEN este specializat în proiectarea şi fabricarea generatoarelor de curent, atât Diesel, cât și pe gaz. Compania asigură, la preţuri corecte, o gamă variată de astfel de dispozitive, în conformitate cu normele şi standardele europene în vigoare.

O bună relație producător-client se construiește oferind, printre altele, un pachet întreg de servicii. Astfel, pe lângă comercializarea şi instalarea de grupuri electrogene, ENERGEN asigură clienților săi şi servicii de consultanță tehnică pe produs, training de specialitate și mentenanță.

ENERGEN produce grupuri electrogene de înaltă calitate, echipate cu motoare performante, iar prin tehnica utilizată, compania poate deveni un partener de încredere pentru un spectru larg de activități. În plus, toate grupurile electrogene pentru alimentare cu energie dispun de modul de comandă automată, sunt vopsite electrostatic şi beneficiază de protecție împotriva coroziunii cauzate de diferite condiții meteo.

Compania asigură service şi mentenanță pentru produsele sale în șapte orașe din România: București, Bacău, Bistrița, Galați, Timișoara, Satu-Mare şi Sibiu.

Dacă te gândești și tu de ceva timp că ai nevoie un generator și nu te-ai hotărât încă de unde să-l cumperi, intră pe energen.eu şi alege cu încredere unul!

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.