Vaduva lui Kobe Bryant, mesaj sfasietor: "Corpul meu refuza sa inteleaga ca nici Gigi nu se mai intoarce niciodata la mine"

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 16:55

Vanessa Bryant si-a pierdut fiica si sotul intr-un cumplit accident si inca nu poate sa accepte pierderea. Mesajul sfasietor al vaduvei lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant, in varsta de 37 de ani, a fost o aparitie publica discreta de la momentul accidentului, mentionand ca s-a simtit "reticenta in a-si exprima sentimentele", relateaza mediafax.

Vaduva lui Bobe Bryant a publicat recent un mesaj sfasietor prin care explica ce cosmar traieste. Vanessa este mama a inca trei fete pentru care trebuie sa fie puternica.

" Mintea mea refuza sa accepte faptul ca atat Kobe, cat si Gigi au disparut", a spus ea, folosind porecla fiicei ei.

" Nu pot procesa tot ce s-a intamplat in acelasi timp. E ca si cum as incerca sa accept disparitia lui Kobe, dar corpul meu refuza sa inteleaga ca nici Gigi nu se va mai intoarce niciodata la mine."

Citeste si: Cauza accidentului in care a murit Kobe Bryant: s-a aflat de ce s-a prabusit elicopterul in care se afla

Citeste si: Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit

Vanessa Bryant a adaugat ca s-a simtit furioasa ca si-a pierdut atat sotul, cat si fiica, dar ca trebuie sa fie puternica pentru celelalte trei fiice ale cuplului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Doamne, mi-as dori ca ei sa fie aici si sa puna capat acestui cosmar. Rugati-va pentru toate victimele acestei tragedii oribile. Va rugam sa continuati sa va rugati pentru toti!"

Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a murit dupa ce elicopterul in care calatorea s-a prabusit in orasul Calabasas din California, luna trecuta. Moartea vedetei NBA, unul dintre cei mai admirati sportivi ai momentului, a fost un soc pentru cunoscuti si pentru fanii din toata lumea.

Raportul initial emis de Comisia Nationala pentru Siguranta Transportului spune ca principala cauza a accidentului produs la data de 26 ianuarie este vremea capricioasa din zona deluroasa a Californiei, in acea zi fiind incetosat si innorat. Cu toate acestea, anchetatorii nu au exclus posibilitatea unei avarii la componentele interne ale aparatului de zbor, potrivit aceleiasi surse.

Citeste si: Tradare la Casa Alba: Melania Trump are un amant, iar Donald Trump stie! Divortul este pregatit

Citeste si: A murit medicul chinez care a incercat sa avertizeze ca urmeaza o epidemie. Numarul deceselor a depasit 600, iar peste 30.000 de oameni sunt infectati

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.