Elena Lupescu, “roșcata desfrânată”, și Regele Carol al II-lea, 30 de ani de iubire pătimașă

Autor: B.M.
Elena Lupescu

Iubirea dintre regele Carol al II-lea şi „Duduia" Elena Lupescu – pe numele său adevărat Elena Tempeanu – a iscat râuri de cerneală și a făcut istorie.

Începută ca o aventură ca multe altele ale „Prinţului Playboy”, povestea de dragoste cu „amanta cu părul roșu" avea însă să dureze, pătimașă, aproape 30 de ani și să fie trăită de cei doi până în clipele morții.

Despre Carol al II-lea s-a spus că ar fi fost bolnav de priapism, cauza unui apetit sexual exacerbat, în vreme ce provocatoarea Elena, ale cărei moravuri erau departe de a fi sobre, ar fi fost, spun contemporanii, singura care putea potoli acest apetit.

S-au întâlnit, spune chiar Elena în memoriile ei din exilul parizian, când ea avea 9 ani și el 15, o întâlnire aparent banală, aproape copilărească, dar care avea să lase urme de neșters în sufletele celor doi, deși Carol avea deja o viață amoroasă ultra-aventuroasă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea poveștii pe www.avantaje.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.