Răsturnare de situaţie în cazul Danielei Crudu! Iubitul bătăuş rupe tăcerea. "Dacă aş fi bătut-o eu..."

Autor: O.P.
Actualizat: 12 feb 2020, 09:46

Ştirea că Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul croat a şocat o ţară întreagă.

Fosta asistentă a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor, după ce a fost bătută. Desfigurată şi de nerecunoscut, aşa arată acum bruneta.

Sora vedetei a făcut dezvăluiri şocante despre bărbatul care a adus în stare critică pe Daniela Crudu. Bărbatul a afirmat că dacă ar fi bătut-o, nu ar mai fi ieşit din spital.

Răsturnare de situaţie în cazul Danielei Crudu!

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune.

Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Citeste si: Daniela Crudu a spus adevarul despre cosmarul pe care l-a trait: "Daca nu fugeam ma omora!"

Daniela Crudu, desfigurată după ce a fost bătută cu bestialitate Daniela Crudu a ajuns ieri dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30.

Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniela Crudu, batuta crunt! S-a aflat de ce a fost mutilata de iubit: ce a facut fosta asistenta TV

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva”| EXCLUSIV

 

 

Taguri: