Calina Dumitrescu, neagra de suparare! Catalin Botezatu reactioneza si o pune la punct pe concurenta! “Nu fi obraznica!”

Autor: D.I.
Actualizat: 13 feb 2020, 10:20

In editia de miercuri seara “Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, a facut un anunt care le-a luat prin surprindere pe cele noua concurente inscrise in competitia de stil.

In momentul in care una dintre concurente este eliminata din competitie, stelutele primite din partea juratilor de acestea, acumulate pe parcursul editiilor, pana in momentul eliminarii uneia dintre ele, se vor reseta. Astfel, dupa eliminarea de sambata a Mariei Ilioiu, din aceasta saptamana, clasamentul concurentelor le aseaza pe acestea la egalitate, la linia de start, cu zero puncte.

Citeste si: Oana Radu, despre viata la peste 100 de kilograme! Cum a reusit sa slabeasca artista in 3 luni!

In editia de joi seara, difuzata de la ora 22:00, Calina Dumitrescu explica motivele pentru care, in culise, la finalul editiei trecute, si-a exprimat mahnirea cu privire la faptul ca, dupa resetarea punctelor, ea se afla pe ultimul loc. Discutiile in contradictoriu ale Calinei cu celelalte concurente se muta imediat cu un schimb de replici acide, cu juratii.

Catalin Botezatu, deranjat de tonul concurentei, o pune la punct pe Calina Dumitrescu, rabufnind:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Nu fi obraznica! (…) Mi se pare ca pentru varsta ta esti cam obraznicuta! Stiai foarte bine in ce show te-ai inscris. (…) Calina, trezeste-te!”, o apostrofeaza juratul pe concurenta!

Ce vor avea de zis ceilalti jurati si care este nemultumirea Calinei Dumitrescu veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor! “M-am pregatit cu Florin Piersic”