Bianca Drăgușanu, operată de urgență! Ce a pățit celebra blondă

Autor: A.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 18:40

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală de ultimă oră.

Bianca Drăgușanu a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale la nivelul sânilor. Ea a intrat pe mâinile chirurgului Călin Doboș, care i-a refăcut complet sânii, potrivit Wowbiz.ro.

Surse bine informate au confirmat pentru jurnalistii WOWbiz.ro că Bianca Drăgușanu și-a schimbat silicoanele. Și nu a fost neapărat un moft, blonda a fost obligată să se supună de urgență acestei intervenții. Prima operație a Biancăi avusese loc în urmă cu mulți ani, aproape 15, iar tehnologia de atunci nu mai are nicio legătură cu cea de acum, nici când vorbim despre tehnica folosită de chirurgii plasticieni, nici

dacă ne referim la calitatea protezelor folosite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit surselor, se pare că în urma investigațiilor imagistice făcute de Bianca Drăgușanu, medicii au descoperit niște leziuni le nivelul sânilor, generate, cel mai probabil de reacția organismului la silicoanele vechi.

Ca atare, dr. Călin Doboș a decis să o supună pe frumoasa vedetă de urgență unei intervenții ample de înlocuire a silicoanelor vechi cu unele de ultimă generație. Mai mult decât atât, jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat în exclusivitate că Bianca Drăgușanu a preferat să nu schimbe nimic la volumul silicoanelor, optând pentru aceeași măsură a bustului pe care o avea și înainte.

După operație, chiar dacă lucrurile au decurs normal, blonda a primit din partea medicului o listă întreagă de restricții pe care, vrând-nevrând este nevoită să le aplice!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.