Temperaturi-soc in februarie! Cum va fi vremea astazi! Prognoza ANM!

Autor: O.P.

Săptămâna va începe cu vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării.

De asemenea, temperaturile se vor situa peste normalul termic al perioadei calendaristice.

Luni, 17 februarie

În general, vremea va fi foarte frumoasã şi mult mai caldã decât normalul perioadei, cu precădere în zonele din sud. Cerul va fi variabil și doar pe timpul nopții va prezenta unele înnorãri, în vestul şi nord-vestul teritoriului, unde spre dimineaţã izolat va ploua slab.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, dar vor fi și 18 grade în Subcarpaţii Moldovei şi de Curburã şi în Dealurile de Vest.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Minimele termice vor fi cuprinse între -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 6…7 grade în dealurile din Banat şi Crişana.

Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea vom avea ceaţă, mai ales în centrul ţării.

Citeste si: Conflictul dintre Gratiela si Elena se amplifica! Ghita intervine si este de partea Gratielei! Urmareste un nou episod incendiar, "Survivor Romania", ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.