Alexandra s-a intors in Romania! Primele declaratii ale razboinicei: ''Se poate spune ca am regretul ca...''

Autor: O.P.

Alexandra a parasit competitia Surivor Romania, din motive medicale. Aceasta a fost asteptata pe aeroport de familie, de iubitul ei si mai multi apropiati.

''Pentru mine, experienta Survivor a fost ceva de vis, ceva ce mi-am dorit din copilarie si s-a indeplinit. Cel mai greu a fost sa ma obisnuiesc in primul rand cu clima, ca am plecat de la -2 grade si am ajuns la +30, 40. Soarele pe mine ma deranjeaza foarte tare. Se poate spune ca am regretul ca am plecat mult prea devreme, puteam sa demonstrez mult mai mult, cu toate ca am demonstrat, s-a vazut ca pot.

In rest, sunt fericita sa fiu alaturi de cei dragi'', a spus Alexandra. 

Citeste si: Ei sunt cei doi Razboinici nominalizati spre ELIMINARE! Cum ii puteti vota pentru a ramane in competitia "Survivor Romania"!

Iata primele declaratii ale acesteia, la intoarcerea in Romania:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Dubla miza extraordinara!" Dan Cruceru a facut anuntul inainte de a da startul celui de-al doilea joc de imunitate! Iata care va fi recompensa pentru echipa castigatoare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.