Fetele, puse pe jar: o noua prezenta masculina si-a facut aparitia la "Puterea dragostei"! Darius a facut furori inca de cand a pasit in casa iubirii! Iata pentru care dintre fete a venit in emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 feb 2020, 18:18

El este Darius, noul concurent care si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei" pentru a-si gasi jumatatea.

Darius este noul concurent care a intrat astazi in casa "Puterea dragostei". Acesta are 23 de ani, vine din Oradea si a recunoscut ca vine dupa o relatie esuata, care i-a adus multa tristete.

Noul concurent a marturisit ca a venit sa o cunoasca mai bine pe Ella, pe care a si indraznit sa o invite la primul dans.

Citeste si: Andreea Pirui si Ligi de la "Puterea dragostei", surprinse in club! Iata cum s-au distrat cele doua prietene, fara iubitii lor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, pus la zid de sustinatorii sai, dupa ce au aparut imaginile compromitatoare cu Bianca! "Te-ai înjosit în ultimul hal! Până la urmă știa Nelson ce știa de nu a plăcut-o din prima..." Iata ce mesaje socante au aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Bianca si Livian, in continuare despartiti! Andreea Oprica ii da tarcoale lui Livian, iar Bianca fierbe de gelozie! "Am auzit niste urlete ca in jungla!" Iata ce dezvaluiri incredibile a facut Bianca!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.