Aspecte de care sa tii cont cand faci cumparaturi de la o cofetarie online

Author: O.P.

Dragobete, 1 Martie si 8 Martie – nu mai putin de trei zile de sarbatorit intr-un timp scurt, pentru care pot fi comandate torturi fabuloase de la o cofetarie online. De ce alternativa online este cu mult mai optima in comparatie cu o comanda la o cofetarie fizica? In primul rand, pentru o mai buna gestionare a timpului.

In mod evident, un dulce savuros de Ziua Indragostitilor poate sa impresioneze deosebit partenera sau partenerul. Scenariul este simplu de imaginat: el si ea la o cina romantica, incheiata inspirat si dulce cu un tort personalizat printr-un mesaj potrivit. Creativitatea indragostitilor nu are limite, asa ca mesajele pot fi foarte diferite – de la “te iubesc”, la “insoara-te cu mine”, orice text poate fi potrivit.

Forma, designul si gustul tortului pentru indragostiti

In ceea ce priveste forma unui tort care va fi comandat pentru a sarbatori iubirea, desi clientul va decide in primul rand, specialistii recomanda forma de inima. Pana la urma, justificat. Un tort pentru doua persoane poate cantari si mai putin, insa gustul, forma si designul sau trebuie sa ramana memorabile.

Dupa o masa copioasa, o felie de tort cu crema de fructe poate fi o delectare pentru papilele gustative, de exemplu. Cu toate acestea, daca cei care il vor consuma au alte preferinte, in mod evident aleg ce le place in mod deosebit: vanilie, ciocolata, iaurt, frisca sau alte creme de care sa se bucure atunci cand le savureaza.

Daca forma cea mai potrivita a unui tort comandat pentru ziua indragostilor este de inima, designul trebuie sa impresioneze prin bun gust. Un tort decorat cu flori, fluturi, elemente care sa aminteasca despre hobby-uri practicate in comun de cei doi, sunt idei de luat in calcul.

Cum gasesc o cofetarie online care sa trateze cu seriozitate comanda mea?

Potrivit specialistilor de la eTorturi.ro, din multimea de cofetarii cu prezenta in mediul online, cea mai buna se poate identifica avand in vedere cateva aspecte:

  • - diversifitatea produselor prezentate pe site. Un site pe care sunt expuse numeroase produse de cofetarie si patiserie, torturi care arata minunat si diferite tipuri de prajituri, cel mai probabil isi va multumi si cei mai pretentiosi clienti;
  • - daca in oferta cofetariei exista mai multe retete care se pot pregati in cazul torturilor si prajiturilor, presupune ca acolo lucreaza cofetari cu experienta, capabili sa ofere o diversitate mare de produse;
  • - daca se ofera posibilitatea personalizarii torturilor in modele cat mai diferite, astfel incat sa arate precum niste opere de arta, demonstreaza ca specialistii isi dau interesul pentru a-si multumi clientii;
  • - daca in cadrul retetelor se utilizeaza doar ingrediente 100% naturale, inseamna ca exista interes pentru sanatatea clientilor;
  • - daca transportul comenzilor se realizeaza optim, inseamna ca nevoile clientilor conteaza.

Toate aceste aspecte respectate, denota in mod evident ca in cadrul cofetariei respective s-a abordat o politica orientata catre client si se urmareste multumirea acestuia cu prioritate.  eTorturi este in mod cert o cofetarie pe care clientii pot sa conteze oricand.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.