Alocațiile ar putea să dispară! Anunțul șoc făcut de Ludovic Orban

Autor: O.P.
Actualizat: 29 nov 2020, 20:30

Anunț șocant făcut de prim-ministrul interimar Ludovic Orban. Alocațiile ar urma să dispară în forma lor obișnuită, urmând să fie înlocuite de niște vouchere.

Totul, în interesul copiilor, susține premierul, care și-ar dori să se asigure că astfel banii vor fi cheltuiți fix pe nevoile lor.

Alocațiile așa cum le știm noi ar putea să dispară. Potrivit lui Orban, există ideea ca acestea să fie înlocuite de vouchere, ca urmare a unei analize asupra modului în care sunt dați bani copiilor și în alte țări.

Citeste si: Bianca, mesaj catre fanii ei dupa imaginile aparute: ''Nu ma defineste trecutul si...''

Alocațiile ar putea să dispară

Alocațiile ar putea dispărea Dintre toate modelele din alte țări, cea mai interesantă i s-a părut cea cu voucherele.

Chiar dacă nu este hotărât încă asupra acestei decizii, spune că este o posibilitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!

„Nu am luat nicio decizie în privința alocațiilor, am vorbit doar despre faptul că există și alte modele. În alte țări există un stimulent pentru familiile cu mai mulți copii, ca de exemplu o reducere a impozitelor.

Este, de fapt tot un stimulent. Mai există și varianta în care alocațiile să fie acordate sub formă de vouchere, care să poată fi folosite doar în interesul copiilor”, a precizat Ludovic Orban, conform Realitatea.

Citeste si: Prima reactie a Biei dupa ce au aparut imaginile cu Bianca facand videochat: ''Mi-e mila de...''

Citeste si: 15 români aflați pe vasul de croazieră plasat în carantină din cauza coronavirusului: „Pasagerii nu au voie să iasă din cabine, sunt izolați!”