Cum sa cumperi online accesorii pentru masina ta?

Author: O.P.

Cumparaturile online se afla in topul preferintelor romanilor, prezentand nenumarate avantaje. Economisirea timpului, comoditatea, diversitatea produselor, costuri mai avantajoase, dar si posibilitatea de a compara preturile mult mai usor. Toate acestea par sa umbreasca riscurile de securitate a datelor. Domeniul auto este unul care a intrat cu brio in hora magazinelor ce vand in online. Iata care sunt metodele cele mai eficiente de a face cumparaturi online pentru masina ta.

Organizeaza-ti cumparaturile

Sa spunem ca trebuie sa cumperi pentru masina ta covorase noi de masina. In acest sens, accesezi un site renumit de accesorii auto, precum PTC Auto. Cu aceasta ocazie insa, pentru a evita platirea transportului de doua ori, verifica daca ai nevoie si de tavita de portbagaj. Sau poate ai nevoie de un organizator de portbagaj. In cazul in care ai pe lista de cumparaturi mai multe accesorii, cauta sa le achizitionezi pe toate din acelasi loc, in acelasi timp. In acest fel vei economisi timp si bani.

Mai mult, daca realizezi un cos de cumparaturi mai mare, sunt sanse ca, in functie de politica magazinului respectiv:

sa primesti puncte de fidelitate pe care le poti folosi la comenzile viitoare.

sa beneficiezi de transport gratuit.

sa beneficiezi de anumite reduceri.

Acestea sunt metode de fidelizare a clientului folosite de multe dintre magazinele online.

Creeaza-ti o lista de dorinte

In cazul in care ai un magazin preferat care iti pune la dispozitie aceasta optiune, poti crea o lista de dorinte cu produsele preferate. Lista de dorinte iti poate veni in ajutor in mai multe feluri:

te va ajuta sa comanzi aceleasi produse a doua oara fara a mai trece prin criteriile de selectie a acestora.

te va alerta cand intervin schimbari in ceea ce priveste stocul sau preturile.

In aceeasi categorie intra si varianta in care iti salvezi cautarile in functie de masina pe care o ai. In acest fel, la a doua vizita pe acelasi site, ti se vor afisa automat produsele compatibile cu masina ta. Cu ajutorul acestei optiuni vei salva mult timp atunci cand te vei intoarce pe site-ul respectiv pentru cumparaturi.

Selecteaza produsele in functie de recenziile clientilor

Aceasta poate fi considerata una dintre cele mai eficiente metode de alegere a unui produs. In situatiile in care pretul nu face diferenta sau marcile sunt la fel de cunoscute, opinia unui alt cumparator te poate ajuta in luarea unei decizii.

Aboneaza-te la Newsletters

In acest fel poti sa fii la curent cu promotiile in momentul in care acestea apar. Majoritatea magazinelor online au reduceri si promotii constant, nu numai de Black Friday, asa ca poti beneficia de preturi bune in oricare perioada a anului.

tot cu ajutorul newsletter-urilor vei sti mereu ce produse noi apar in stocul site-ului respectiv sau care dintre ele sunt pe cale sa fie retrase definitiv.

Verifica magazinul de unde cumperi

Un magazin cunoscut, cu o activitate constata, prompt si serios iti va inspira mai multa incredere atunci cand decizi sa cumperi produsele de acolo. Acesta trebuie sa aiba, pentru un plus de siguranta:

Recenzii de la clienti

Certificat de securitate SSL

Sa fie prezente datele de identificare ale companiei

Mai mult, daca acesta ofera posibilitatea de a verifica coletul la livrare, este un mare plus. Acest aspect te ajuta enorm. In cazul in care produsul soseste avariat, il poti trimite automat inapoi, fara a mai trece prin procedura clasica, uneori greoaie a returului.

Astfel, cumparaturile online pot fi extrem de eficiente cu ajutorul acestor mici trucuri. Cu putina grija in privinta site-urilor pe care le accesezi, a antivirusului instalat pe calculator sau telefon si cu parole puternice, cumparaturile online sunt pe cat de comode, pe atat de sigure.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.