Ce a spus Ricardo dupa ce a vazut video-urile cu Bianca: ''Am trecut si eu prin ce trece iubitul ei...''

Autor: O.P.
Actualizat: 18 feb 2020, 13:26

Ricardo a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei''.

Ce a spus Ricardo dupa ce a vazut video-urile cu Bianca

Acesta a iesit din emisiune impreuna cu Deea si isi traiesc povestea de dragoste departe de ochii curiosilor. 

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", prima aparitie intr-un vlog, alaturi de MAMA sa! Iata unde au iesit impreuna si ce au patit!

Citeste si: Imagini fierbinti cu Bianca si Livian, dupa despartire! Ea s-a urcat peste el si... S-a intamplat chiar in fata camerelor de la "Puterea dragostei"

Deea a filmat un vlog in care nu a judecat-o deloc pe Bianca pentru imaginile aparute, dar Ricardo nu a fost neaparat de acord cu parerea ei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca, mesaj catre fanii ei

Bianca si Livian nu au facut foarte multe comentarii pe acest subiect, doar le-au dat cateva indicii fanilor despre starea relatiei lor. Se pare ca cei doi sunt bine si inca nu au fost afectati de valul de reactii negative aparute pe internet.

Citeste si: Prima reactie a Biei dupa ce au aparut imaginile cu Bianca facand videochat: ''Mi-e mila de...''

Bianca a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care le explica fanilor faptul ca ea este mai mult decat trecutul si greselile ei. 

''Cel mai frumos lucru referitor la viata este faptul ca mereu te poti schimba, creste si deveni mai bun. Nu te defineste trecutul. Nu esti greselile tale''

Citeste si: I se rupe sufletul pentru copilul său! Nelson Mondialu, mesaj pentru Livian și Bianca de la Puterea Dragostei