Dan Cruceru, poveste emotionanta despre fiica sa, inainte de inceperea jocului de astazi de la "Survivor Romania! Toti concurentii au lacrimat dupa cei dragi de acasa!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 feb 2020, 01:09

Momente emotionante inainte de startul jocului de astazi, pentru comunicare.

Inainte de a da startul jocului de comunicare de astazi, Dan Cruceru, le-a spus concurentilor o poveste emotionanta despre fiica sa. Iata cum au reactionat Faimosii si Razbonicii la istorisirea prezentatorului:

Citeste si: Lola, cu moralul la pamant, din cauza dorului de iubitul ei! "Imi lipseste viata pe care mi-am facut-o cu el!" Iata ce marturisiri emotionante le-a facut colegelor sale, inainte de ziua ei de nastere!

Citeste si: Andrei Duban, primele reactii, dupa scandalul dintre Gratiela si Elena, la "Survivor Romania"! "Elena are o capacitate de a racai pana la os!" Iata cum a analizat actorul rabufnirea dura a sotiei sale la adresa Elenei!

Ce spune Dan Cruceru despre Survivor Romania

''Imi imaginez pe de-o parte ca va fi foarte greu, atat din cazua climei, din cauza faptului ca vom sta foarte multe ore in soare.

Pe de alta parte imi va fi foarte greu din cauza faptului ca familia nu va fi tot timpul acolo. Din fericire, vor veni si atunci... respir... 

Cel mai mult, fata de Sofia, de exemplu, am stat 10 zile, in timpul meu la Moscova, vorbind insa in fiecare zi pe FaceTime si vazandu-ne. Dar atat. S-a intamplat o data anul trecut, in rest...'', a spus Dan Cruceru la ''Teo Show''.

Telespectatorii vor urmari un reality de o intensitate maxima, povesti extraordinare de viata, concurentii urmand sa treaca prin situatii limita, sa isi testeze capacitatile fizice si psihice si sa isi demonstreze puterea de a gestiona cele mai neasteptate si dificile situatii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.