Razboinicii au izbucnit in lacrimi! Iata ce MESAJE au primit de la cei dragi, de acasa! Isi vor alina dorul de familie sau li se va amplifica tristetea?

Autor: D.I.
Actualizat: 19 feb 2020, 01:48

Momente emotionante, dupa jocul de azi, pentru Razboinici, care si-au citit mesajele de al cei dragi.

Desi ambele echipe au venit extrem de hotarate ca vor da totul pentru a intra in posesia mesajelor din partea celor dragi, in cele din urma, Razboinicii dupa doua infrangeri consecutive, Razboinicii au reusit sa castige jocul de recompensa de astazi, cu scorul de 10 la 4 si au reusit sa citeasca mesajele si poze din partea familiilor.

Razboinicii au castiga al doilea joc de comunicare "Survivor Romania" si au primit drept premiu scrisori si poze de la cei dragi, de acasa, menite sa le aline dorul de familie si prieteni.

Iata cum au reactionat concurentii:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incident fara precedent pe traseul de joc, la "Survivor Romania"! Ana il loveste pe Andrei, iar Razboinicul se prabuseste la pamant! Sunt chemati de urgenta medicii! Iata ce s-a intamplat intre cei doi adversari!

Citeste si: Dan Cruceru opreste jocul dupa incidentul dintre Ana si Andrei! "Niciodata nu vom tolera astfel de gesturi..." Ce se va intampla cu Ana, dupa iesirea sa necontrolata de pe traseu!

Citeste si: Final SPECTACULOS al jocului din aceasta seara, la "Survivor Romania"! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa si care a fost scorul FINAL! Cum au reactionat concurentii!