DECIZIE radicala in privinta Anei! Iata ce se va intampla cu Faimoasa, dupa gestul violent fata de Andrei, din jocul de astazi de la "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 feb 2020, 01:50
video Foto(6)

Ana a fost descalificata din competitie, in urma incidentului violent provocat impotriva lui Andrei, in timpul jocului de comunicare.

Tensiunea si-a spus cuvantul, in jocul de comunicare de astazi de la "Survivor Romania"! Ana si-a iesit din fire dupa ce a pierdut punctul  si l-a lovit pe Andrei in figura. La scurt timp dupa incident, Ana a fost data afara de pe traseu si in consiliu se va decide soarta Faimoasei.

Citeste si: Incident fara precedent pe traseul de joc, la "Survivor Romania"! Ana il loveste pe Andrei, iar Razboinicul se prabuseste la pamant! Sunt chemati de urgenta medicii! Iata ce s-a intamplat intre cei doi adversari!

Citeste si: Dan Cruceru opreste jocul dupa incidentul dintre Ana si Andrei! "Niciodata nu vom tolera astfel de gesturi..." Ce se va intampla cu Ana, dupa iesirea sa necontrolata de pe traseu!

Citeste si: Final SPECTACULOS al jocului din aceasta seara, la "Survivor Romania"! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa si care a fost scorul FINAL! Cum au reactionat concurentii!

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.