Iancu Sterp s-a angajat in Anglia! Cu ce se ocupa acum: "Nu mai vin acasa"

Autor: A.I.

Iancu Sterp a facut un vlog cu Denisa din Anglia. El le-a transmis fanilor ca s-a angajat acolo si ca nu se mai intoarce acasa.

"Lucrez la posta in Anglia, nu mai plec acasa", le-a transmis Iancu Sterp fanilor. 

In vlogul facut cu Denisa, Iancu Sterp apare impartind ziare. Cel mai probabil, insa, este vorba de o gluma de-a lui, el si Denisa, fiind, potrivit fanilor, in vacanta acolo.

"Distracție plăcută frumosilor! Să fiți mereu la fel de fericiți! Iubiți-vă, respectați-vă și apreciați-vă reciproc! E tot ce contează! ❤️", le-a transmis o fana celor doi.

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica!

Denisa si Iancu s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil in casa" Puterea dragostei"!

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata.

Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.

Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.

Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana.

Pana sa ii fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simtit atras si de Bianca, pe care a incercat sa o cucereasca insa fara sorti de izbanda.

Desi marturisea atunci ca duce lipsa familiei sale, Iancu a fost inca de la inceput constient de ceea ce il va astepta in cadrul emisiunii, insa isi dorea sa isi gaseasca jumatatea cu orice pret.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.