''Bianca a vrut sa se sinucida! A luat un pumn de pastile'' Detalii incredibile au iesit la iveala! Ce a facut Livian cand a aflat!

Autor: O.P.
Actualizat: 27 mar 2020, 19:16

Noi detalii incredibile despre trecutul Biancai ies la iveala. Se pare ca aceasta a amenintat de mai multe ori ca se sinucide.

Conform unor postari ale fanilor fideli ''Puterea dragostei'', Bianca si-ar fi amenintat fostul iubit ca se sinucide daca se despart si chiar ar fi luat un pumn de pastile. 

Se pare ca aceasta ar fi amenintat, din nou, ca face asta, dupa ce au aparut filmuletele cu ea. Se pare ca ea si Livian s-ar fi intalnit la hotel si acesta ar fi reusit sa o calmeze, in cele din urma. 

Bianca a vrut sa se sinucida!

Citeste si: Andra si Mocanu, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie! Fanii au fost de-a dreptul uluiti! "Ma corupe asta mica..." Iata ce i-a facut Andra iubitul ei!

Citeste si: Iancu Sterp s-a angajat in Anglia! Cu ce se ocupa acum: "Nu mai vin acasa"

Iata postarea facuta de o fana care are informatii din interior: 

Citeste si: Bianca e istorie pentru Livian! Fiul lui Nelson a vorbit de o alta relatie: "In momentul de fata..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian isi cauta alta iubita?

Livian a facut un vlog in care a vorbit despre posibilitatea de a avea o relatie cu alta fata. Bianca pare sa fie deja istorie pentru Livian.

"Chiar daca ma vedeti, fete, nebunii, asta nu inseamna, daca am avut despartirea de Bianca, ca trebuie sa blochez orice alta fata in a ma cunoaste.

Orice fata isi exprima dorinta de a ma cunoaste, sa vina sa vorbeasca cu mine, nu e nimic gresit in a vorbi cu ea, in a o lasa sa ma

cunoasca.

Bineinteles, situatia mea sentimentala de acum nu-mi permite sa ma pun in ipostaza de a ma vedea cu o alta femeie.

Citeste si: Dezvaluiri incredibile despre filmele pentru adulti in care apare Bianca: ''Fratele ei a initiat-o''

In momentul de fata creierul meu nu ma poate asocia cu nicio alta femeie, cu nicio femeie.

As da dovada de o nepolitete vizavi de celelalte fete din casa, de cele care vor veni in casa, purtam conversatii normale", a spus Livian, care s-a aratat deschis in a vorbi cu alte fete.

Citeste si: Cine este bărbatul care a făcut videochat cu Bianca de la Puterea Dragostei? Tânărul riscă să-i bată poliția la ușă

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.