Alexandra Ungureanu este concurenta in sezonul 6 al show-ului de fashion si stil "Bravo, ai stil" de la KANAL D. Noul sezon le aduce fanilor o schimbare radicala: toate concurentele sunt celebritati!

Cine e Alexandra Ungureanu

Artista se mandreste cu un repertoriu impresionant, cu melodii care au devenit rapid hituri, cat si piese muzicale cu influențe etno care recompun o imagine a esteticii autentic românești. De asemenea, Alexandra Ungureanu s-a remarcat in industria muzicala, in colaborarile cu unii dintre cei mai mari artisti din Romania. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. In 2004, a devenit vocea formației Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).

Alexandra Ungureanu spune ca imbratiseaza cu emotie experienta de concurenta in cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” si, in acelasi timp, o vede ca pe una dintre provocarile uriase ale carierei sale.

Alexandra Ungureanu despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"

“Pasesc in aceasta competitie cu emotie, pentru ca este un show spectaculos, la care ma inchipuiam, avand in vedere ca de foarte multa vreme cochetez cu aceasta zona de fashion. Ma bucur ca, iata, se intampla! Mi se pare o provocare foarte mare pentru ca, in afara de ceea ce abordez eu, in mod normal, trebuie sa vin si cu lucruri noi. Imi place sa surprind si, cu siguranta, aceasta va fi abordarea mea in emisiune.

Sunt foarte incantata sa functionez intr-un colectiv atat de numeros de fete, lucru care nu mi s-a mai intamplat vreodata. Sper sa fac fata tensiunii, emotiilor. Este un concurs, fiecare isi joaca cum stie mai bine cartea, cred ca fiecare dintre noi doreste sa castige. Nu este o situatie care sa imi fie foarte confortabila, pentru ca toata cariera mea m-am ferit de genul acesta de imprejurari tensionate, dar din moment ce ele exista, eu imi voi spune sincer punctul de vedere”, declara Alexandra Ungureanu, noua concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.
Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Cum sa o votezi pe Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu

Pentru a o vota pe Alexandra Ungureanu la "Bravo, ai stil!", trimite un SMS doar cu indicativul 11 la 1206!
Tarif 1.25 euro/sms TVA inclus (0,06 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil în reţelele Vodafone, Orange PostPay, Telekom şi Digi Mobil. Şi 1.23 euro/sms TVA inclus (0,04 euro + 1,19 euro, inclusiv TVA) valabil pentru Orange PrePay.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi regulamentul Emisiunii pe www.kanald.ro. Prin transmiterea votului, telespectatorii declară în mod expres faptul că au citit, au înţeles şi sunt de acord cu prevederile Regulamentului Emisiunii.