Andreea Tonciu a dat-o in bara cu culorile! "Fusta trebuia sa fie neagra!" Iata ce critici dure i-a adus Maurice Munteanu si cum a reactionat concurenta!

Autor: D.I.
Actualizat: 20 feb 2020, 23:42

Andreea Tonciu i-a incantat pe Raluca Badulescu si pe Catalin Botezatu, insa Maurice a criticat-o si nu i-a dat calificativ favorabil.

Desi nu a ales culorile potrivite pentru elementele vestimentare ce au compus tinuta sa, Andreea Tonciu a fost complimentata de Catalin Botezatu si de Raluca Badulescu.

Andreea a dat tuturor de inteles faptul ca sotul ei nu este un barbat gelos si ca nu se va supara pe Catalin ca i-a adus complimente.
"Sotul meu nu e gelos. Te place foarte mult!", a spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Deea i-a impresionat pe jurati cu tinuta ei! A fost chiar la limita: "Daca erau mai inalte pitiponceai tinuta"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Citeste si: Gina Chirila, prima reactie dupa ce s-a retras din competitia "Bravo, ai stil! Celebrities". "Sper ca am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Asa ca nu uitati sa fiti voi insiva..." Iata ce MESAJ a aparut pe contul ei de socializare!